En reklambyrå med lång erfarenhet

En reklambyrå är inte bättre än dess kreatörer. Därför vågar vi sticka ut hakan och bjuda in dig till ett nytt äventyr med en reklambyrå under nytt varumärke men med mycket lång erfarenhet av strategier, idéer, kampanjer, design. Våra medarbetare har jobbat med några av världens största och världens minsta företag.

Vi arbetar med följande

 • Trycksaker – Broschyrer, affischer, skyltar, böcker
 • Animation och 3D
 • Fotografering
 • Filmproduktion, klippning, filming, reklamfilm
 • Logotyper
 • Annonser
 • Kampanjer
 • Mässor
 • PR
 • Webb, digital marknadsföring
 • Sökmotoroptimering

All form av tillväxt handlar om kommunikation i en eller annan form. Du är så levande som du kan kommunicera. Inte minst de sociala mediernas tillväxt påminner oss om vikten av att kunna kommunicera.

De flesta misslyckanden beror inte på svaga eller dåliga idéer, de beror på att man inte har lyckats kommunicera dem på rätt sätt.

I varje företag finns två kommunikationsansvar. Ett inre fält som gör att man får medarbetare att vara med. Att få kompetens att höras och finnas med i spelet. Sedan har vi hela det stora fältet som gör att företag kan göra sig hörda och få finnas och utvecklas på en marknad.

Vår verksamhet bygger på att hjälpa företag med vår know-how, våra resurser och vår erfarenhet, hjälpa till att bygga upp strukturer och kommunikation. Ett partnerskap som ger möjlighet att skapa ledande verksamheter inom sina branscher.

 

 

 


 

Webbdesign

 

Vi arbetar med Webbdesign och hemsidesystem Vi skapar unika layouter eller efter kundens grafiska riktlinjer för hemsidor i alla typer av system. En del kunder vill ha enkla layouter och en del behöver mer komplexa hemsidor. Många väljer även idag att ha mobilanpassad webdesign med responsive layout eller helt egna mobilsidor. Efter att layouten skapats kodar vi webdesignen så de ska fungera till system som Joomla, Wordpress, Drupal eller andra CMS. Vi bygger även webbdesign i vanlig html eller helt animerade hemsidor. Ibland behöver kunder inte en ny hemsida utan bara en ny och uppdaterad webbdesign.

 

Hemsidor med responsiv design

 

När vi skapar hemsidor så skapar vi dem med responsiv design. Det innebär att hemsidan endast har en layout ett innehåll som anpassas till storleken på besökarens skärm. Oavsett om man använder en laptop eller en mobil så kommer man ha samma upplevelse på hemsidan.

 


 

Joomla CMS

 

Joomla är ett publiceringssystem för hantering av innehåll på webben. En av fördelarna med Joomla är att man enkelt kan ändra hela sidans utseende och lätt behåller själva innehållet, informationen. Man kan också uppdatera och redigera allt innehåll direkt på siten.

 

Det finns många tillägg, moduler och komponenter för Joomla som tillgodoser alla av kundens önskemål. Joomla är uppbyggt med en administrationsdel, backend, och en publik del, frontend, vilket är det som en besökare på en webbplats ser. Man kan, om man loggar in i den publika delen och göra ändringar i artiklar direkt utan att behöva logga in i administrationsdelen.

 

Administratören kan begränsa behörigheten för olika användarkonton att utföra ändringar på webbplatsen vilket gör att administratören har full kontroll över vilka som kan utföra ändringar och i vilken omfattning. Det ger även möjlighet att skapa medlemssidor för registrerade medlemmar. Joomla har en bra grund för sökmotoroptimering.

 

Det finns även många inställningar och tillägg i Joomla för att öka optimeringen . Vi hjälper dig gärna med dina speciella kriterier och önskemål. Joomla har bra stöd för webbshop, bildgalleri, intranät, forum, formulär, kalender, blogg, projektplanering och portal. Joomla fungerar utmärkt både för små företag och stora företag.

 


 

Wordpress CMS

 

Wordpress är ett blogg- och innehållshanteringssystem skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen.

 

Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på tusentals bloggar och webbplatser.

 

Förutom bloggning, som Wordpress främst används till, är det även anpassat för att kunna hantera hela sajter.

 

Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida, behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen.