mt-125x125-dk__d5d6295Sibelle Marketing har uppgraderat sin hosting rejält!
Sedan några veckor tillbaka använder vi oss av en ny hostingleverantör som heter Media Temple. Media Temple är ett stort internationellt hostingföretag med bas i Los Angeles, California. Media Temple hostar med sina 150 anställda över 85.000 kunder i 60 länder med komplexa lösningar och hög tillförlitlighet.

Vid sidan av Sibelle, hostar de även företag som; Diesel, Sony, Adobe, Toyota, Warner Bros, NBC, ABC, Volkswagen och Loreal, för att nämna några. De har telefon och mail-support 24/h om dygnet på flera språk inklusive svenska och avancerade kontrollpaneler där vi exakt kan bestämma vad som ska ske på servrarna.

Via kontrollpanelerna kan vi även mäta vad som sker på servrarna. Vi kan t.ex mäta hur olika script och siter gör av med olika mycket processorkraft (CPU) och på så sätt se var det behövs optimeras. Vi kan t.ex styra och schemalägga olika tjänster och processer och mäta hur mycket belastning och trafik som hanteras. Vi har även konstant övervakning för att mäta responstider och up time.

Vi är extremt nöjda med vår nya partner och arbetar för fullt med att flytta kunder och våra weblösningar till MT.
Vi hostar just nu weblösningar hos MT för bla; Sverigeflyg, Gotlandsflyg, Blekingeflyg, Flysmåland, Kalmarflyg, Kullaflyg, Sundsvallsflyg, Clarion Hotel Wisby, Arbetsförmedlingen, mm.